Lunchmeny v. 19
Vårt lunchkoncept är utformat för att du ska kunna njuta av en snabb och smakfull måltid under din lunchpaus. Vi erbjuder en variationsrik meny där du alltid kan välja mellan
tre rätter - kött, fisk och veckans ramen. För vegetariskt alternativ, fråga köket.
G = Gluten M = Mjölkprotein L = Laktos
Måndag
Kött 125kr
Kycklinggryta smaksatt med soltorkad tomat serveras med rostad potatis & bakad broccoli (M)
Fisk 135kr
Örtbakad sejfilé serveras med kokt potatis, vitvinsås, crudité på rättika & purjolök (M)
Tisdag
Kött 125kr
Jalapeño cheese korv serveras med potatispuré, rökig rödvinssky & tomatsallad (L)
Fisk 135kr
Fiskgryta med blåmusslor. Serveras med kokt potatis, saffransaioli & krutonger (M/G)
Onsdag
Kött 125kr
Fläskfilé serveras med friterad potatis, sauce fuyot, ölinkokt lök & ruccolasallad
Fisk 135kr
Varmrökt lax serveras med senap- och dillstuvad potatis, citron & sallad på gravad tomat (L)
Torsdag
Kristi himmelsfärdsdag är EAT stängt för lunch och middag
FREdag
10 maj är EAT stängt för lunch, välkomna in för middag från 17.30
Veckans ramen 125kr
Miso-ramen serveras med shiitake, ägg, groddar & salladslök. (G)
Av Carlia. By Carlia.
Hotell, restaurang, pub, musik och glassbar. Allt under ett och samma tak. Vi vågar påstå att här, hos oss, finns den ultimata hotspoten för familjer, kompisgäng, turister eller affärsresenärer. Det är den perfekta platsen för nätverk på dagen och ett glittrande häng på kvällar och helger. Till oss vill du komma tillbaka igen och igen och igen. Vad väljer du?