Lunchmeny v. 19

Vårt lunchkoncept är utformat för att du ska kunna njuta av en snabb och smakfull måltid under din lunchpaus. Vi erbjuder en variationsrik meny där du alltid kan välja mellan 
tre rätter - kött, fisk och veckans ramen. För vegetariskt alternativ, fråga köket.
G = Gluten M = Mjölkprotein L = Laktos

Måndag

Kött 125kr

Kycklinggryta smaksatt med soltorkad tomat serveras med rostad potatis & bakad broccoli (M)

Fisk 135kr

Örtbakad sejfilé serveras med kokt potatis, vitvinsås, crudité på rättika & purjolök (M)

Tisdag

Kött 125kr

Jalapeño cheese korv serveras med potatispuré, rökig rödvinssky & tomatsallad (L)

Fisk 135kr

Fiskgryta med blåmusslor. Serveras med kokt potatis, saffransaioli & krutonger (M/G)

Onsdag

Kött 125kr

Fläskfilé serveras med friterad potatis, sauce fuyot, ölinkokt lök & ruccolasallad

Fisk 135kr

Varmrökt lax serveras med senap- och dillstuvad potatis, citron & sallad på gravad tomat (L)

Torsdag

Kristi himmelsfärdsdag är EAT stängt för lunch och middag

FREdag

10 maj är EAT stängt för lunch, välkomna in för middag från 17.30

Veckans ramen 125kr

Miso-ramen serveras med shiitake, ägg, groddar & salladslök. (G)

Av Carlia. By Carlia.

Hotell, restaurang, pub, musik och glassbar. Allt under ett och samma tak. Vi vågar påstå att här, hos oss, finns den ultimata hotspoten för familjer, kompisgäng, turister eller affärsresenärer. Det är den perfekta platsen för nätverk på dagen och ett glittrande häng på kvällar och helger. Till oss vill du komma tillbaka igen och igen och igen. Vad väljer du?

Rulla till toppen